Despre Viața offgrid image
   Ce este  off-grid ?
În cazul nostru, înseamna că esti deconectat total de la orice retea publică de utilități.
Asta înseamnă că te poți bucura de confortul modern, doar că excesul poate cauza neplăceri.
Un turist care se află într-o cabană off-grid trebuie să fie responsabil cu consumul de curent electric datorită cantității limitate disponibile și a posibilității de a distruge acumulatorii, care sunt extrem de scumpi. În acest caz, turistul trebuie să adopte un comportament care să permită economisirea de curent electric. În primul rând, este important să evite utilizarea inutilă a electrocasnicelor și a aparatelor care consumă mult curent, cum ar fi laptopurile sau televizoarele. De asemenea, este important să evite lăsarea aparatelor în standby sau să le oprească atunci când nu sunt utilizate. Este, de asemenea, important să evite utilizarea încărcătoarelor inutile sau să le deconecteze atunci când acestea nu sunt utilizate.
Adică: putem face duș, dar trebuie sa fim atenți și să oprim apa, putem să ne uitam pe Netflix sau Youtube, dar să nu dormim cu display-ul pornit, e normal seara sa stam cu lumina aprinsă, dar daca plecăm din cabana sau mergem să dormim, ne asigurăm ca lumina este stinsă peste tot.
Acestea sunt doar cateva exemple ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă responsabilitatea într-o cabana off-grid, în acest fel, puteți contribui la conservarea resurselor și la protejarea mediului înconjurător.