Cazare

  Cabana tip A este un loc minunat pentru a te relaxa si a te bucura de frumusetea naturii. Cu o suprafata utila de 50 mp, cabana ofera tot confortul necesar pentru o vacanta relaxanta.

  Livingul cu chicineta open space este perfect pentru a te relaxa dupa o zi plina de aventuri in natura. Baia cu vana este ideala pentru a te relaxa inainte de a merge la culcare. Dormitorul la etaj, cu o priveliste minunata asupra Muntelui Suru si cu ferestre orientate catre munte, te va ajuta sa ai un somn odihnitor.

  Terasa de 18 mp, cu deck natural orientat catre soare pe tot parcursul zilei si cu aceeasi priveliste a Muntelui Suru, este locul perfect pentru a savura micul dejun sau pentru a te bucura de un apus spectaculos. In plus, langa cabana, poti sa te bucuri de un ciubar cu apa calda si de o mica gradina de lavanda. Este locul ideal pentru a medita dimineata.

  Cabana ofera cazare pentru una sau mai multe nopti si este perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze in mijlocul naturii. Pentru a face o rezervare, acceseaza acest link.

  Pentru rezervare click aici